Alegeri este un cuvant magic, care are foarte mare putere in el. Tu decizi ce fel de putere are acest cuvant in functie de ce alegeri faci.

Alegerile pe care le faci sunt in functie de nivelul tau de constientizare, pentru ca tu controlezi lucrurile de care esti constient, in timp ce lucrurile de care nu esti constient, te controleaza pe tine.

Faci alegeri pozitive, care te pun in miscare si te cresc sau … faci alegeri negative, care te tin pe loc, care te blocheaza si care te limiteaza?

Atunci cand faci alegeri bazate pe frica, primesti mai mult din ceea ce ai si, in plus, si ceva anxietate. Marea majoritate a alegerilor bazate pe frica te blocheaza si te duc in punctul in care nu faci nimic.

Adica devii si mai confortabil in zona de confort, devii de fapt locatar pe viata in zona de confort si asta inseamna ca acum esti tot ceea ce vei fi vreodata. Si asta suna foarte limitativ, corect? Asta nu este ceea ce iti doresti!

Frica te duce doar la renuntare si la alegeri care te tin pe loc. Si frica asta poate avea foarte multe forme – frica de esec, frica de succes, frica de ce zic ceilalti, frica de a te face de ras, frica de refuz, frica de a creste singur, etc, etc, etc.

Atunci cand faci alegeri bazate pe frica, te focalizezi doar pe punctele tale slabe, pe ce nu esti, pe ce nu stii sau pe ce nu ai. Ce te face sa alegi aceasta perspectiva? Este singura perspectiva pe care o ai la dispozitie?

O alta perspectiva

Hai sa ne gandim impreuna … care este opusul acestei perspective? Fa alegeri bazate pe punctele tale tari, pe ce esti, pe ce ai, pe ce stii sau pe ce cunosti!

Stiu ca este posibil sa iti pui intrebarea – bine, bine, dar cum pot face asta? SIMPLU, este vorba tot de o … alegere … sa alegi sa faci alegeri bazate pe o perspectiva pozitiva!

Am un cadou pentru tine – un exercitiu de coaching. Apasa aici si am sa iti trimit un mesaj cu detalii

Ce iti ofera aceasta perspectiva pozitiva? Iti ofera optiuni … iti ofera variante care te pot duce mai aproape de visul tau sau de obiectivul tau. Si asta inseamna actiune continua. De ce continua? Pentru ca actiunea aduce mereu mai multa actiune. Esti in miscare si lucrurile se intampla … si asta este foarte vizibil.

Si asta inseamna sa iei o decizie pe care sa nu o mai schimbi, pe care sa nu o mai negociezi tu cu tine. Si aceasta decizie suna cam asa: incepand din acest moment decid ca sa fac toate alegerile din perspectiva pozitiva, alegeri care ma duc mai aproape de visul meu sau obiectivul meu!

Oamenii de succes au obiceiul de a lua rapid decizii si de a le schimba foarte rar. Fa si tu aceasta alegere azi!

Si fii foarte pregatit pentru ce urmeaza. Este posibil ca viteza cu care se intampla lucrurile sa te “ameteasca” si s-ar putea ca lucrurile sa fie neclare. BUCURA-TE. Atunci cand lucrurile sunt neclare, esti in crestere. Daca totul este clar, atunci stai pe loc… sau mai bine zis… descresti.

Care este o alegere pe care tot amani sa o faci?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *