Ti-ai dorit vreodata sa iti setezi un obiectiv mare pentru tine dar ti-a fost teama sa-i aloci timpul si energia necesare sa creezi un plan pentru a iti atinge acest obiectiv?

Fiecare realizare incepe cu o idee, apoi idea devine teorie si teoria devine un fapt care duce la o realizare. Acest proces este rezultatul celei mai inalte forme de gandire pozitiva.

Exista o forma creativa de energie care se manifesta singura ca si imaginatia noastra. Atunci cand este activata, este capabila sa construiasca imagini clare si pline de viata. Atunci cand visam, mintea noastra este umpluta cu ganduri lipsite de logica precum levitatia sau cum ca esti pe o plaja insorita atunci cand afara ninge si este frig. Atunci cand iti construiesti o idee, este necesar sa nu te ingrijorezi cu intrebarea “Cum o sa fac?”. In primul rand iti construiesti imaginea dorita in mintea ta si apoi “cum” se va dezvalui de la sine. Iti doresti sa iti pastrezi mintea limpede pentru a putea construi aceasta imagine in culori.

Acum ca ai imaginea construita, este important si necesar sa iti iei angajamentul ca esti capabil si ca iti doresti sa creezi aceste lucruri. Aici este pasul in care iesim din zona de confort si mergem dincolo de limitele propriilor noastre convingeri. Tot aici este locul in care indoiala incearca sa se infiltreze in mintea ta pentru a crea frica astfel incat sa ajungi sa renunti la a actiona si implicit, sa renunti si la visele tale. A te intreba acum cum sa faci este absolut fara rost, pentru ca nu este posibil sa stii cum sa faci pentru ca nu ai mai facut asta niciodata pana acum, asa ca renunta la nevoia de a stii cum si continua sa te focalizezi pe imaginea pe care ai creat-o pentru a o face si mai puternica.

O data ce angajamentul este luat si tu esti dispus si capabil sa mergi inainte, idea ta merge la faza urmatoarea din proces si se transforma intr-un obiectiv. De aici imaginea este transferata in mintea subconstienta ca si emotie si este atasata ideii tale de a o transforma in forma fizica.

Tu, impreuna cu idea ta, incepeti sa “fuzionati” si asta duce la schimbarea comportamentului tau. Aceste schimbari pornesc o forta de atractie care iti creste constientizarea despre oportunitatile care au fost mereu acolo, dar care acum sunt vizibile si in armonie cu obiectivul tau. Prin credinta si convingere in aceasta idee, tu ai dus aceasta idee – care a fost la un moment un vis – la realitate.

Pentru care vis vrei sa iti folosesti imaginatia pentru a crea o imagine puternica?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *