Cat de important este umorul? Nu intreba un cercetator al umorului, intreaba un profesionist al umorului.

Rasul este unul dintre primele lucruri pe care le face un nou nascut. Incearca sa vezi daca poti sa iti petreci o zi intreaga fara ca nici macar sa zambesti un pic … sunt sanse mari ca nu o sa poti. Oamenii nu evita placerea si asta este motivul pentru care multe din deciziile noastre sunt bazate pe nivelul de placere de care beneficiem.

Rasul este cel mai bun medicament. Este o zicala care spune ca, atunci cand lucrurile nu sunt asa bune pentru noi, vrem sprijinul unei persoane pozitive din viata noastra, care sa ne ridice moralul. Pe langa faptul ca rasul ne imbunatateste starea mentala, are efecte si asupra organismului nostru, pentru ca iti da intotdeauna o stare de bine.

Umorul si “paharul este pe jumatate plin sau pe jumatate gol” …

Atunci cand perspectiva ta asupra vietii este “paharul este pe jumatate plin sau pe jumatate gol”, de multe ori o sa arati spre jumatatea goala a paharului din cauza ca tu inca nu esti acolo unde iti doresti si ai un obiectiv in a ajunge acolo. Pozitivismul, fericirea, rasul, distractia … le vrei pe toate in viata ta pentru ca tu vrei ca viata ta sa fie plina, placuta si care merita traita. Vrei ca cei din jurul tau sa te vada intr-o lumina pozitiva, si ca si noi toti, si tu vrei sa fii apreciat si iubit. Stii foarte bine si tu ca este mult mai usor sa iti petreci timpul cu sau sa iubesti o persoana vesela si fericita in loc de o persoana trista si posomorata. Fericirea, rasul, umorul .. toate acestea fac relatiile sa fie mai usoare, corect?

Aplica o doza de umor in viata ta, nu lua toate lucrurile in serios, in special lucrurile marunte. Zambeste, razi si bucura-te de viata!

In ce domeniu din viata ta, te-ar ajuta cel mai mult acum, sa ai mai mult umor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *