REPROIECTEAZĂ IMAGINEA TA DE SINE 

Este momentul să îți cureți oglinda

PE CINE VEZI?

Ce vezi când te uiți în oglindă nu este doar aspectul tău exterior. În fiecare zi faci judecăți despre tine – bune sau rele. Ce gândești tu despre tine se vede în exterior ca o reflectare a cine crezi tu că ești cu adevărat.

Aceasta este o revelație foarte puternică. Simți câteodată că, indiferent de ce faci, chiar nu te poți schimba? Poate ești dărâmată de îndoieli despre stima ta de sine. Poate ești o sclavă a perfecțiunii. Poate chiar te simți că nu ești autentică, pentru că, pe exterior arăți ca și cum ai avea parte de toate, dar te chinui cu sentimentul că nu meriți și că nu ești destul de bună. Poate ai obiceiul de a te compara cu alții, uitându-te la ce tu nu ești sau la ce nu știi sau la ce nu ai. Poate nu te implici la adevărata ta valoare, când știi clar ca ești capabilă să faci mai bine, și te mai și auto-sabotezi la orice pas. Când lucrurile încep să arate mai bine, parcă te împiedici singură.

Imaginea ta de sine, formată chiar înainte ca tu să fii conștientă de ea, poate să lucreze pentru tine – către o îmbunătățire si o creștere pozitivă, sau poate să lucreze în mod constant împotriva ta și să te facă să …

Te simți BLOCATĂ

Te simți că ești FĂRĂ VALOARE

Te simți ca NU MERIȚI

Te simți că NU AI CE ÎȚI TREBUIE

Așadar, ce faci?

În primul rând este necesar să știi că nu ești singură. Fiecare om are provocări în ceea ce privește imaginea de sine, cel puțin în unele domenii, chiar și cei mai de succes oameni pe care îi cunoști.

În al doilea rând, nu ai rămas fără putere – ai capacitatea de a te schimba – chiar dacă uneori ți se pare că nu este așa.

În al treilea rând, este posibil să te schimbi și, cu siguranță este o bătălie care se merită purtată. Așa cum a spus Emerson  – ce rost are să se facă jurăminte eroice de schimbare, dacă aceeași minte învechită trebuie să le păstreze. Actuala imagine a noastră de sine, acea minte învechită, vrea să păstreze lucrurile exact așa cum sunt … așa că o schimbare adevărată la imaginea noastră de sine este o muncă serioasă. Poate, chiar cea mai serioasă muncă în care să ne implicăm, dacă vrem cu adevărat schimbare pe termen lung.

NU POȚI SĂ ÎȚI DEPĂȘEȘTI NICIODATĂ IMAGINEA TA DE SINE

Munca de acum 60 de ani a lui Maxwell Maltz, legată de Psihologie și Imaginea de Sine, s-ar putea să fie una dintre cele mai importante, practice și de impact abordări în a înțelege de ce marea majoritate a oamenilor nu obțin în viața rezultatele pe care chiar le merită cu adevărat.

Ca și chirurg estetician, Maxwell Maltz a realizat că schimbarea aspectului exterior a unei paciente nu a schimbat întotdeauna modul în care acea pacientă s-a văzut pe sine. El a ajuns la concluzia că noi toți avem o imagine interioara despre noi înșine – o imagine alcătuită dintr-o mulțime de convigeri, perspective și percepții obținute despre sine și despre lume, și abilitatea noastră de a interacționa cu această lume și cu toți oamenii din ea.

El a realizat că aceste idei pe care le meținem despre noi și despre cât de mult succes presupunem că avem, controlează fiecare aspect al vieții noastre. Și el a mai realizat acest adevăr de necontestat:

Atunci când crezi cu tărie în Imaginea ta de sine, aceasta determină de fapt cine devii.

În cartea sa de succes, Psiho-cibernetica, care s-a vândut în peste 30 de milioane de exemplare, Dr Maltz explică conceptul lui despre imaginea de sine și despre efectul major pe care-l are asupra percepțiilor, emoțiilor, comportamentelor noastre, și implicit asupra rezultatelor noastre.

Așa cum un termostat controleaza temperatura dintr-o cameră, imaginea de sine controlează temperatura din viața ta.

Această imagine de sine este atât de puternică, încât nici măcar o voință puternică nu-i poate influența pe termen lung, efectele acesteia în viața ta. Singura modalitate prin care te poți elibera este prin “Reproiectarea imaginii de sine”.

Îți prezint un nou program de dezvoltare personală “Reproiectează Imaginea ta de sine”

angle-down

Pentru prima dată, într-un grup exclusivist, vom căuta comorile din cartea Psiho-cibernetica 

Indiferent dacă vrei să scapi dintr-o fundătură, să ieși din cercul vicios al obiceiurilor proaste, să slăbești, să îți crești încrederea în tine sau să atingi un nou nivel de succes, înțelege că totul începe cu imaginea de sine.

Acest studiu de 8 săptămâni îți va aduce o valoare imediată în viața ta. Vei parcuge un proces care te va ajuta:

Va fi un proces transformațional 

Cine ești este în centrul a tot ce faci.

Acționează acum pentru a trăi o viața la potențialul tău maxim.

Nu aștepta până la Anul Nou ca să îți stabilești o nouă rezoluție pentru a face o schimbare în viața ta … Acum este momentul

Programul include toate aceste materiale:

Am decis, mă implic!

Sunt gata să trăiesc viața la potențialul meu maxim și să

beneficiez de puterea unei imagini de sine sănătoase!

“O imagine de sine puternică și pozitivă este cea mai buna pregătire pentru succes”Joyce Brothers

Copyright 2018, Mindzdetox – Disclaimer