CUM SĂ OBȚII UN AVANTAJ RAPID ȘI UȘOR, ATÂT PROFESIONAL CÂT ȘI PERSONAL

AFLĂ CUM SĂ AI O IMAGINE DE SINE PUTERNICĂ, O ATITUDINE POZITIVĂ CONSTANTĂ CARE SĂ TE MENȚINĂ ÎN ACȚIUNE, CHIAR ȘI ÎN ZILELE ACELEA, FOLOSIND O METODĂ SIMPLĂ ... APRECIATĂ DOAR DE OAMENII DE SUCCES

CUM SĂ ÎNCETEZI IMEDIAT SĂ GÂNDEȘTI ȘI
SĂ VORBEȘTI NEGATIV DESPRE TINE
(folosind o metodă simplă, pe care o pot aplica și copiii)

Dacă tu suferi de lipsă de încredere de sine, ai o stimă de sine scăzută și te-ai săturat să vezi la tine doar punctele negative, atunci acest mesaj este pentru tine. De ce?

Există o modalitate prin care și tu te poți bucura de succes, în timp ce vezi cum obstacolele care te țineau pe loc dispar, unul după celălalt. Este necesar să realizezi, că plătești un preț foarte MARE când nu te ocupi de această problemă.

Dacă nu faci nimic în legătură cu asta, devine din ce în ce mai rău!

Atunci când gândesc și vorbesc negativ, când au de-a face cu o imagine de sine scăzută și cu lipsa de rezultate din viața lor, marea majoritate a oamenilor îi întreabă pe “experții în viața altora” sau pe “profesioniștii în emiterea de opinii”: Ce crezi că ar trebui să fac? Cum crezi că ar trebui să acționez?

Și pentru cei mai mulți oameni, asta chiar nu funcționează.

Și unde ajungi dacă alegi să nu faci nimic …
dacă faci ce ai făcut și până acum?

Continui să te “dărâmi” și mai mult și să te blochezi și mai tare în zona ta de confort … până când într-o zi când … oamenii văd că tu chiar ai prins cu adevărat rădăcini în zona de confort, acolo unde nu îți atingi niciodată obiectivele.

Cum am descoperit secretul … care duce la o imagine de sine pozitivă și puternică!

Am o variantă care funcționează.

Adevărul este că am încercat multe lucruri, așa ca și tine. 

Și, într-o zi, am realizat că, în loc să cer ajutorul altora … eu mă pot ajuta pe mine … alegând să vorbesc pozitiv, eu cu mine, despre mine … chiar și atunci când “ocazional” mai stau, un pic în zona mea de confort.

Aceste gânduri pozitive mă încarcă cu energie și optimism, și am început să pun aceasta energie pozitivă în acțiunile mele. Și, dintr-o dată, am început să văd doar partea pozitivă din mine, și m-am simțit bine eu cu mine, așa cum mi-am dorit de mulți ani.

Singurul lucru care a fost critic: am observat că marea majoritate a programelor audio se focalizează pe efecte și nu pe cauză. Așa că am conceput acest program de 30 de zile care te ajută să gândești și să vorbești pozitiv, astfel încât, tu ajungi să îți creezi o imagine de sine puternică.

Am început să împărtășesc aceste principii și cu alți oameni … și ei au început să aibă aceleași rezultate ca mine!

Aceste principii care te ajută să gândești pozitiv și să vorbești pozitiv funcționează atunci când te implici și acționezi … atunci când stai în joc până câștigi!

De ce este imaginea de sine atât de importantă?

Oamenii care au o imagine de sine puternică, întâmpină obstacolele din calea lor, ca pe niște provocări din care cresc, și nu ca pe niște amenințări pe care să le evite! 

Construirea unei imagini de sine puternice se bazează pe principiul că fiecare om este produsul dintre ce gândește și ce crede despre propriile abilități.

CÂTEVA DIN BENEFICIILE UNEI IMAGINI DE SINE PUTERNICE

O imagine de sine puternică îmbunătățește motivația ta pentru a te implica și mai mult în realizarea obiectivelor și îndeplinirea visului personal. 

Un entuziasm contagios în fiecare zi

O personalitate pozitivă, care atrage oamenii

 

O productivitate mărită, în tot   ce faci

Accepți provocări noi

Ești tu însăți

Te bucuri de succes

A FUNCȚIONAT PENTRU MULȚI OAMENI ... ȘI VA FUNCȚIONA ȘI PENTRU TINE CÂND APLICI ACESTE PRINCIPII

DAR... ACEASTĂ SOLUȚIE NU FUNCȚIONEAZĂ PENTRU ORICINE.
ESTE DOAR PENTRU OAMENII CARE ACȚIONEAZĂ!
ACUM ESTE RÂNDUL TĂU

Atunci când parcurgi programul EU gândesc și vorbesc pozitiv cu mine … despre mine, vei avea parte de …

 … în timp ce TU vei fi în acțiune în direcția visului tău!

CÂND ÎȚI DOREȘTI TOATE ACESTEA, ȘI MULTE ALTELE
EU GÂNDESC ȘI VORBESC POZITIV CU MINE, DESPRE MINE

ESTE SOLUȚIA CEA MAI POTRIVITĂ PENTRU TINE ACUM

În fiecare zi, pentru 30 de zile, ai un fișier audio cu pașii pe care îi poți face ca să gândești și să vorbești pozitiv, ceea ce te ajuta să îți construiești o imagine de sine puternică.

Acest program adresează provocările legate de imaginea de sine și încrederea în sine,  identificate la oamenii cu care am lucrat în ultimii 10 ani.

CONȘTIENTIZEAZĂ

este primul și cel mai important pas spre potențialul tău

PUNE ÎN APLICARE

aceste lecții te mențin focalizată pe ce poți face … așa ca acționează!

ASCULTĂ ȘI REASCULTĂ

vezi lucruri noi de fiecare dată când asculți aceste informații

STAI ÎN JOC PÂNĂ CÂȘTIGI

perseverența este întotdeauna ingredientul magic al succesului

PLUS ... DACĂ ACȚIONEZI ACUM, PRIMEȘTI CADOU GRATUIT ACEST SET DE 6 GHIDURI ÎN VALOARE DE 144 RON

ÎNTREBĂRI PENTRU SUCCESUL TĂU

Afli mai multe despre un om din întrebările pe care le pune decât din răspunsurile lui.

6 ghiduri cu peste 100 de întrebări despre setarea unor obiective puternice, despre cum să scapi de scuze și cum să te deblochezi singură, pentru a îți descoperi abilitățile tale, despre cum poți să te eliberezi de tine și despre cum să identifici puterile tale ascunse … și asta înseamnă FERICIRE pentru tine!

IMAGINEAZĂ-ȚI CUM EȘTI DUPĂ 30 DE ZILE ...

Imaginează-ți că te trezești în fiecare dimineață, cu un zâmbet larg și plină de optimism. 

Te uiți în oglindă și deja știi că ai o zi minunată, plină de împlinire, bucurie și creștere.

Imaginează-ți cum ești apreciată de toate persoanele din jurul tău pentru entuziasmul și optimismul tău, iar când te întreabă ce s-a întâmplat cu tine? tu răspunzi, zâmbind larg: aleg în fiecare dimineață să gândesc și să vorbesc pozitiv!

Și … știi clar că asta este un noul tău stil de viață de acum înainte!

TOATE ACESTEA, ȘI UN NOU TU ÎN 30 DE ZILE PENTRU
O MICĂ INVESTIȚIE ÎN TINE...

 Acest produs digital vine … fără orice risc 

O garanție de 100% ... de returnare a banilor în 14 zile

14 zile pentru returnarea banilor 100%, fără întrebări și fără să justifici de ce! Și pe lângă asta, ca să vezi încrederea mea totală în această metoda și în acest produs, îți vei păstra accesul la aceste lecții! 

DA! ESTE POSIBIL ȘI PENTRU TINE ... AȘA CUM ESTE ȘI PENTRU EI

HAI SĂ FIM SERIOȘI... METODA CHIAR FUNCȚIONEAZĂ

AI ACUM 3 OPȚIUNI

OPȚIUNEA 1: NU FĂ NIMIC … ȘI GARANTAT REGRESEZI! Știi unde va duce duce această alegere – la o gândire și mai negativă, lipsă mai mare de încredere in sine, o stimă de sine și mai scăzută, neîndeplinirea visului! Și toate acestea înseamnă o viața plină de frustrări și de lipsuri, exact lucrurile de care te-ai săturat! 

OPȚIUNEA 2: FĂ CE AI FĂCUT ȘI PÂNĂ ACUM … ȘI RĂMÂI LA FEL ! Chiar dacă zona ta de confort pare să fie ok pentru tine acum, să știi ca este o falsă siguranță, pentru că lumea avansează cu o viteză din ce în ce mai mare, și vei rămâne înconjurată de aceași oameni frustrați!

OPȚIUNEA 3: FĂ O ACȚIUNE NOUĂ ACUM ȘI SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA .. Alege să îți pese de tine și fă acest pas acum  … pentru că, DA MERIȚI! Este posibil și pentru tine!

Eu sunt Marius, și am fost și eu ca și tine ...

  1. blocat în gândirea negativă, că eu nu sunt asta sau nu sunt așa cum vor cei din jur
  2. înrădăcinat în zona de confort, pentru că ce rost avea să fac ceva nou, că și așa nu îmi ieșea cum trebuia de prima oară 
  3. orbit de tot ce îmi lipsea: ce nu știam, ce nu aveam sau ce nu puteam …

 

Până când într-o zi mi-am pus întrebarea magică

ȘI DACĂ AR FI POSIBIL ȘI PENTRU MINE?

Și așa am început să mă uit doar la ce știu, la ce am și la ce ajutor pot cere … și la ce pot face cu aceste 3 lucruri! 

Și singurul lucru la care m-am uitat a fost să aplic pentru 30 de zile după care să evaluez … am fost uimit de cum s-au schimbat lucrurile pentru mine!

Și sunt ferm convins că așa cum a funcționat pentru mine și pentru oamenii care au pus în aplicare, așa funcționează și pentru tine!

ÎNCĂ TE GÂNDEȘTI? AI MAI JOS CÂTEVA PĂRERI ... COMUNE

Ai dreptate, atunci când aduni gândurile negative dintr-o zi, acestea par să aibă un mic impact asuprat ta. Dar dacă aduni toate gândurile negative zilnice, timp de un an, îți dai seama de impactul negativ major pe care-l ai asupra ta! Sigur tu îți dorești altceva pentru tine!

Când ești unul dintre cei mulți, ți se pare că ești în siguranță … și totuși ești înconjurată de oameni care doar se plâng de ce nu sunt, ce nu au sau ce nu pot! Și totuși tu declari că îți dorești să fii mai mult, să faci mai mult și să ai mai mult, iar pentru asta este necesar să faci ceva diferit … și prima schimbare necesară este să gândești pozitiv.

Înțeleg acest lucru, și totuși atunci când tu îți definești realitatea, o faci din perspectiva a ceeea ce îți lipsește. Și asta este o mentalitate focalizată pe lipsă!

Copyright 2020 MindDetox!